04.08.2018 | Обичаш ли смелите комбинации? Днес ти предлагаме една свежа, нестандартна идея за декорация на дома в сиво и златисто. 


Аранжирането на дома в сиво и златисто е перфектен избор за освежаване на дома. Тези два цвята ще те държат на гребена на вълната на тенденциите по два начина. Първо, декорация с металически цветове, като златисто и сребристо, е много модерен тренд тази година. Второ, сивото продължава да бъде най-предпочитания неутрален цвят в интериорния дизайн. 
Комбинацията на сиво и златисто може да бъде много софистицирана и драматична. Сивото допринася за неутралитета и студенината, а златистото добавя акцента, блясъка и елегантността. Подходяща е за всякакви помещения, но най-успешно се прилага в всекидневната, трапезарията и спалнята. Най-сполучлива комбинацията се получава, когато сивия цвят е базата, а златистото – в детайлите. Важен е балансът, иначе рискуваме помещението да се получи твърде тъмно или твърде бляскаво. Разбира се, може да се добави и друг цвят в тази комбинация, но той би трябвало да бъде под формата на съвсем лек акцент в декорацията. Подходящи цветове тук са синьото, зеленото и неутралното черно. Успяхме ли да те вдъхновим за промяна у дома?
 

Все така жизнена,
Миа