09.03.2018 | Пролетта наближава с тихи и дребни стъпки, но важното е, че идва, нали! smiley Не само животните трябва да се разбуждат от зимен сън – време е и нашето вкъщи да грейне. 
Нека заедно да поканим пролетта в мислите си, за да може тя да се отрази и между четирите стени у дома wink.

Ведрите пастелни тонове внасят добро настроени във всяко помещение. В богатата им палитра можете да избирате от небесно синьо, нежно розово, през ярко жълто до деликатно прасковено. С правилните аксесоари и декорации пролетното настроение е гарантирано във всеки дом. 

Нови цветни светове

Как да преобразим любимото си помещение без да боядисваме стените? Разковничето е в аксесоарите! Да, ново осветително тяло, нови свежи картини и подмяна на домашния текстил ще променят играта моментално. Ако все пак искате промяна и в мебелите, изберете такива в натурални цветове и изчистен дизайн – така се изгражда идеалният контраст с нежните пролетни цветове. 

Цветно удоволствие


Какво е пролетта без цветя!? Цветята са главният носител на красота, настроение и свежест у дома. Освен живите цветя, свежестта е гарантирана и от десените с флорални мотиви. Събуждането ще е една идея по-приятно в свежи, цветни чаршафи, а закуската ще е по-приятна в цветен сервиз за хранене. А да не говорим какви са възможностите при любимите ми декоративни възглавнички. Вземете си две-три цветни възглавнички и няма да познаете дивана си winkВ крайна сметка пролетта настъпва първо в нас. Радвайте се на все по-честите слънчеви лъчи и създавайте пролет около себе си. Ако се затруднявате, аз винаги съм на линия да помагам wink.


 

Все така жизнена,

Ваша Миа