19.12.2017 | За много хора няма Коледа без малко кич и повече блясък smiley. Коледното настроение може да се изрази и по по-деликатен, модерен начин в комбинация на естествени материали като дървесината например. 

Днешният пост е посветен на всички, които са фенове на нестандартната коледна декорация. Ненатрапчива, естествена и с малко хумор – звучи ли като твоята украса? Свещи, меки възглавнички и естествени декоративни елементи ще направят дома ви истински оазис на уюта и красотата.  

Скандинавска сдържаност


В главната роля са тоновете на белия, кафявия и зеления цвят. Подхождат си особено добре с все по-актуалния скандинавски стил. И освен че си подхождат със зеленото коледно дръвче, внасят свежест, спокойствие и уют.

Естествени материали


Ако искаме да имаме естествена коледна декорация, трябва да стоим далеч от пластмасовите изделия, разбира се. Малките детайли като коледни човечета, звезди от дърво и фигурки от порцелан минималистично биха подчертали чарът на този стил и със сигурност няма да бъдете обвинени в коледен кич wink. За още по-голяма приветливост можем да добавим пухкаво одеяло на дивана и мека кожа на пода. 

С дух на Коледа


Не, нямам предвид себе си, а онова приповдигнато настроение, което струи от всеки около нас. Ако успеете по някакъв начин да отразите този дух и в коледната ви украса – празниците ще са незабравими :)  Бъдете с близките си не само по празниците, радвай те се заедно и живейте уютно!


Весели празници!


Ваша Миа