18.12.2020 | Нямаме търпение за празничните подаръци, с които ще зарадваме и ще бъдем зарадвани :) Макар и да казват, че съдържанието е важно, опаковката е тази, която прави първото впечатление и гъделичка любопитството.
Ако все пак още не си се подготвил, виж нашите бюджетни идеи за подаръци.

Най-хубавото при опаковането на подаръци е, че можеш да развихриш въображението си. Дори и с най-скромните опаковъчни материали може да се постигне супер WOW ефект.  Днес ще ти покажем как го направихме ние wink
 

Използвани материали:

  • Хартия за печене, опаковъчна хартия, защо не и вестник;
  • Ножица, лепило, пистолет с горещ силикон;
  • Прежда, вълна;
  • Панделки;
  • Спрей - златист, сребрист или меден.

Идея 1: Подаръчна опаковка с помпони или пискюли
Тази идея е перфектна за подаръци за деца, особено ако помпоните са разноцветни.


Ако искате сами да си направите помпони, съществувам много възможности. Най-лесно е да омотаете неколкократно прежда около дръжките на клещи или пък щипка за салата, а защо не около двете пръстчета на най-близкия човек до вас в момента. 


 

Следва да завържете здраво в средата на намотката. Разрязвате двата края с ножицата и "разрошвате". Помпонът е готов! Ако на места се получи неравномерно, можете да "подстрижете" вашия помпон и да го добавите към опаковката, както ви харесва. 

Идея 2: Подаръчна опаковка със златисти шишарки


 


Златистото, сребристото или медното са голям тренд – било то в модата, обзавеждането или опаковането на подаръци. Правилно комбинирани, добавят блясък и разкош. 


Ние избрахме да боядисаме шишарките със златист спрей. Комбинирахме ги със златиста панделка и хартия в бледо розово. Получи се страхотно, нали?

Идея 3: Опаковка с бяла дантела и перлиТози вариант се получава невероятно шикозен и би могъл да се приложи и за сватбени подаръци. Дантелата в комбинация с перли и бели пера прави всеки подарък истинска звезда.

Това е... в крайна сметка всичко е във вашите ръце и зависи от вашето въображение! 

Опитайте и вие!