07.04.2017 | Пролетта вече официално е тук и нямаме търпение природата да презареди с цветове и нови емоции летаргичните ни сетива. 
Промяната навън няма как да не се отрази и на желанията ни да освежим интериора у дома. Дали със смяна на цветовете, или с нови мебели и аксесоари - време е домън ни да разцъфне! smiley

 

Покани слънчевите лъчи
 

Всички сме съгласни, че чарът на дома е в детайлите. А ако те са решени в хармоничните жълти, зелени и сини тонове, със сигурност ще озаряват жилището ни. В комбинация с неутрални цветове, като сиво и бяло, тези свежи нюанси изпъкват чудесно. Семплото скандинавско обзавеждане е много подходяща основа за тази младежка тенденция. Смело можете да експериментирате с аксесоарите. Възглавнички, покривки, вази, декоративни кутии в тревисто зелено, лимоново зелено, турско синьо и петролено синьо ще създадат една радостна и слънчева атмосфера. Свежите десени и веселите щампи ще повдигнат настроението и ще прогонят всякакви зимни чувства. 

Силата на природата

Общо взето всичко, вдъхновено от природата, пасва чудесно на тази тема. Благоуханните пролетни букетчета, дори стайните ни растения, оживяват всяко помещение. Перфектно допъление към усещането за близост с природата би бил килимът във всеки тревисто зелен или свежо син нюанс. Защо да не почетем на пода, представяйки си, че сме на слънчева тревиста поляна? smiley
Със сигурност тази цветова тенденция ще внесе радостта и еуфорията на пролетния сезон. Хубавото е, че не е нужно да сменяте цялата си покъщнина, за да постигнете слъчевия ефект – достатъчни са дори само няколко свежи акцента и домът ви ще светне! Опитайте ;)