04.04.2017 | Добре дошли в блога на Mömax! Създадохме това място за да споделяме идеи, тенденции и някои други трикове за уютен и комфортен дом. Модерното, функционално и изгодно обзавеждане вече не е мисия невъзможна – Mömax е тук и с щипка вдъхновение заедно ще преоткрием домашното обзавеждане и ще живеем различно!

Как се появи Mömax…

Mömax (изговаря се правилно Мьомакс smiley ) е новото име на модерното и изгодно обзавеждане на дома. В Mömax ще откриете разнообразие от мебели и аксесоари за дома с неподправен, модерен и младежки дух.

Всичко това е резултат от общите усилия на българската мебелна група Mobbo/Aiko и втората по големина в света мебелна група XXXLutz. След като през 2015г. Mobbo заедно с Aiko станаха част от голямото австрийско семейство, Mobbo смени концепцията и името си и стана Mömax. Така се разрасна асортиментът и разнообразието в магазините. В асортимента на Mömax ще откриете пpoдyĸти и мaтepиaли с нaй-виcoĸo ĸaчecтвo от нaй-дoбpитe български и европейски пpoизвoдитeли със собствени марки. Всичко това, заедно с компетентното обслужване от страна на нашите усмихнати консултанти, прави преживяването в Mömax приятно и най-вече ползотворно.

Къде да ни откриеш...

Mömax има магазини в 5 страни в Европа - Австрия, Германия, Унгария, Словения и България. У нас магазините са 4 и се намират в градовете София, Стара Загора и Бургас.

В София магазините са два. На бул. Европа №441 ще ви посрещне най-големият обект от веригата (цели 3000 кв.м). Уютен, подреден и зареден – убедени сме, че ще ви плени.

 

Другият столичен магазин се намира на бул. Скопие №6 и е първият отворен в града.Магазинът в Стара Загора ще ви посрещне на бул. Патриарх Евтимий №50. Намира се в непосредствена близост до магазин Aiko.

А в Бургас Mömax се намира на бул. Янко Комитов №8 и е толкова слънчев, че няма как да го пропуснете :)  

Сега остава само да ни посетите и да се уверите сами в уюта и разнообраието на нашите магазини. А тук ще се срещаме често и ще си говорим много за обзавеждане, декориране и актуални тенденции – все хубави неща, правещи живота ни уютен, комфортен и цветен. wink

Защото девизът ни неслучайно е "Живей различно!"