16.09.2019 | Всички някога сме били тийнейджъри – някои по-скоро, други не чак толкова (хихи). И всички сме съгласни, че пристъпвайки прага на тийнейджърката стая, се гмуркаме в съвсем ново измерение :)  Там времето тече по друг начин, правилата имат друг прочит и повечето вещи имат различно от основното им приложение. 

Днес ще разгледаме топ 3 на обектите, без които една тийнейджърска стая не може.

1. Столът-закачалка за дрехи


Кой не познава столът-закачалка, който не е слушал за него! Той е пристанът на всяка носена веднъж или два пъти дреха. "Най-любимото" чудовище на мама, когато е време за пране. Статистиката тук мълчи, но съм убедена, че столът в детската стая се използва повече с тази си функция, отколкото за същинско седене и писане на домашни. 
По-рано в блога ви дадох една много оригинална идея, която можете да реализирате, ако вашия тийнейджър упорито поддържа столът-закачалка вечно зареден ;)

2. Барбаронът – универсалната локация


Когато столът е зает от седмични тоалети, е нужен обект, който да приюти вашият тийнейджър при всевъзможни действия, които се извършват в "разложено" състояние. 
Възможните дейсности, които включват експлоатацията на барбарона на макс, се оглавяват от видео игрите (за хубаво или за лошо), следва приютяването на гости-приятели, ровенето в таблета или телефона и най-накрая (все пак) за четене. 

3. Всичко, което служи за подложка на лаптопа

Сигурна съм, че сте хващали вашия тийнейджър във всевъзможни акробатични фигури, докато използва своя лаптоп. Тук хипотетичните помощници най-често са възглавници, учебници и кутии за съхранение. Не се учудвайте и ако ви липсва масичката за любимата ви закуска в леглото. Интересен е светът на тийнейджърите. smiley Ако се сещате за още такива чудати употреби, не се колебайте да ми споделите!

Все така любопитна,
Ваша Миа