08.04.2019 | Днес ще си говорим за един тренд, който не отстъпва и тази година. Не само не отстъпва, но и се завръща с нова сила и още по-голямо настроение. Става въпрос за любимата ми Urban Jungle линия, за която са характерни елемнти от тропиците, ярките цветове и екзотичните детайли. Не мога да устоя на симпатичните филодендрони, розови фламинга, ананаси и неонови цветове. Особено сега, когато природата се събужда с нова енергия за живот, би било страхотно да съчетаем пролетната декорация у дома с няколко тропически елемента. 
 

Детайли с характерДа се пренесем в екзотичните кътчета на Земята не е толкова трудно. С малко декорация от линията Urban Jungle ще постигнем такъв свеж ефект, че почти ще дочуваме звуците на джунглата. Най-голям ефект ще постигнем с декоративните листа и цветя – каква джунгла би била без зеленина. Принтовете с пъстри цветове и палмови листа могат да присъстват както по домашния текстил, така и съдовете за схранене. 

 

Треска за джунгла
Хубавото на този тренд е, че успешно се съчетава с повечето стилове на обзавеждане. Особено добре изпъква при мебели с изчистен дизайн – тропическите цветове добавят една приповдигната емоция. Представете си...просто си седите с чаша в ръка на дивана и все едно сте на екзотична почивка в някоя тропическа дестинация!
Аз едва се сдържам...а Вие?
 

Все така жизнена,
Ваша Миа